Koulibaly scorer sejrsmålet, efterhånden som Senegal fremskridt

I tredje runde af VM-gruppespillet besejrede Senegal Ecuador 2-1 og kvalificerede sig som nummer to i gruppen. Efter kampen vandt Koulibaly, der scorede et nøglemål i kampen, kampens bedste.billige landsholdstrøjer

I denne kampagne scorede Senegal først i det 44. minut, og Ecuador udlignede i det 68. minut. Senegal overgik dog igen i det 70. minut. På det tidspunkt flugtede Koulibaly i nettet fra kanten af straffesparksfeltet med et frispark. Til sidst vandt Senegal.

Efter kampen vurderede VM-embedsmændene Coulibaly som den bedste spiller i spillet.Brasilien Hjemmebanetrøje 2022

Coulibaly har altid været god til at gå med i offensiven. Denne gang scorede han sejrsmålet for at hjælpe holdet med at score vigtige 3 point. Det er værd at nævne, at dette også er hans første mål i en international kamp, og dette mål er fuld af guld.